top of page

Биомикронидълинг

160лв

1 час

Информация

БИОМИКРОНИДЪЛИНГ

 

 

 

 

Био Микронийдлинг Рисърфисинг

 

Терапия за изглаждане на кожната повърхност при активно акне или белези от акне. Изключително подходяща за мазна и комбинирана кожа, както и за кожа с белези или тежки текстурни проблеми. Помага на кожата да постигне клетъчна регенерация за кратко време, свива порите, регулира мастната секреция и спомага навлизането в дълбочина на придружаващите продукти. 

Ед. цена – 160лв.;

Пакет 3 процедури – 450лв.

 

Био Микронийдлинг - Депигментация и ревитализация

 

Помага на кожата да постигне клетъчна регенерация за кратко време (5~7 дни).  Значително  подобрява усвояването на хранителни вещества и кара кожата да произвежда колаген. Ефектът се забелязва още след първата терапия. Кожата се регенерира, меланинът се изсветлява, което намалява нежеланите пигментации, свива порите, премахва стриите, подобрява водния баланс и придава гладка текстура.

 

Ед. цена – 160лв.;

Пакет 3 процедури – 450лв.

 

Био Микронийдлинг Анти-ейдж

 

Подходяща терапия за всички типове кожа. Прекрасно неинвазивно решение против стареене, за изглаждане на вече съществуващи бръчки, осезаем лифтинг, подобряване на еластичността на кожата и ремоделиране. 

 

Ед. цена – 220лв.;

Пакет 3 процедури – 600лв.


Продължителност на процедурата: 60 мин.

Какво представлява процедурата?

Биомикронидълинг е напълно различен от традиционния микронидълинг, неинвазивен, различен от химическия пилинг, напълно естествен, безопасен за чувствителна кожа и приложим дори по време на бременност.

Само за 5 минути 3 000 000 естествени силициеви микроигли се въвеждат директно в кожата чрез масаж с ръце, стимулират метаболизма на кожата и регенерацията на колаген.

Ключовата съставка е спикули от сладководна гъба, която е чист и естествен биологичен екстракт. 100% натурален, без никакви химикали или киселини, вид силициева биомикроигла, която се извлича от сладководната гъба.

Spongilla spicules или силициева микроигла е изградена от кристалчета, представляващи силиций съдържащи иглички, с почти микроскопична големина, които притежават голяма твърдост. Те не се разтварят, поради което са идеален естествен материал в козметиката.

Предимства и ползи на терапията

Постига се естествено, безопасно и ефективно подмладяване на кожата.Терапията е метод за обновяване на кожата без кожни инфекции и кървене.Ускорява микроциркулацията и метаболизмa на кожата.Кожата се излющва по естествен път и се възстановява нейната здравина.

Изключителни резултати при широк набор от кожни проблеми:

·        акне и белези от акне, черни точки, широки пори и папули

·        пигментации, изсветляване на кожата и премахване на тъмни петна

·        против състаряване на кожата, за изглаждане на бръчките, подобряване на еластичността и подмладяване

Мога ли да използвам при чувстителна кожа?

Може да се използва при чувствителна кожа, освен ако не сте алергични към спикулата. Не се препоръчва за хора с много тънка кожа.

За колко време ще се постигне ефект?

Зависи от конкретните кожни проблеми. Обикновено често срещани кожни състояния като акне и склонна към акне кожа се нуждаят от 1 до 2 терапии.По-сериозни проблеми, които изискват укрепване на кожата, изискват 3-4 терапии, докато състарена кожа с бръчки, големи пори, кожни увреждания и други се нуждаят от повече терапии. Няма ограничение в броя на терапиите.

Какви продукти да използвам след терапията?

Продукти, които не съдържат киселини, ретинол и други агресивни съставки. Трябва да са щадящи, с хидратиращи и успокояващи съставки.

При всички ли има излющване на кожата?

Степента на излющване зависи от състоянието и типа кожа. Излющването означава, че зоната се обновява по-бързо и ефектът е по-добър.

 

  

bottom of page