top of page

Колагенови конци-антиейдж терапия

до 150лв

1 час

Информация


КОЛАГЕНОВИ КОНЦИ- АНТИЕЙДЖ ТЕРАПИЯКолагеновите конци са вид козметична процедура, която включва поставянето на конци, направени от специален вид колаген в кожата.

Процедурата по поставянето на колагенови конци има лифтинг ефект, оформя и стяга  околоочният контур, спомага за изглаждане на бръчките по лицето.


Целта на тази процедура е повдигане, стягане и подмладяване на отпусната кожа и подобряване на цялостния вид на лицето и шията.

 

Тази процедура е известна още като „повдигане на лицето с нишка“ или „лифтинг на лицето с нишка“ и става все по-популярна като неинвазивна алтернатива на традиционния хирургичен лифтинг на лицето.

 

Колагенът е естествено срещащ се протеин в човешкото тяло, който придава на кожата: еластичност и здравина.

 

 С напредване на възрастта телата ни произвеждат по-малко колаген, което води до бръчки, фини линии и отпусната кожа.

 

Чрез вкарване на колагенови нишки в кожата, процедурата има за цел да стимулира естественото производство на колаген в тялото и да насърчи подмладяването на кожата.

 

 

 След почистване на зоната, която ще се третира, козметикът ще подготви зоните в които ще се поставят конците.

 Около 20% от ефекта се вижда веднага след процедурата, а в следващите седмици се забелязват и останалите 80% от подобрения вид на кожата и по-стегнатия овал на лицето. Тъй като процедурата е козметична, за запазване на дълготрайни резултати е целателно да се направи пакета от процедури в препоръчителния срок. Така можем да се радваме на положителния ефект от колагеновите конци от 9 до 12 месеца

bottom of page