top of page

Микронидълинг

120 лв.

1 час

Информация

МИКРОНИДЛИНГ PHIBRIGHT

1. Бори се с признаците на стареене

Microneedling регулира производството на еластин и най-вече на колаген. Това не само намалява бръчките, но също така помага за стягане на кожата, като по този начин забавя признаците на стареене.

2. Намаляване на белези

Microneedling се използва успешно за намаляване на белези от акне. Също така е ефективен при белези от операция, изгаряния или заболявания като варицела. Най-хубавото на тази процедура е че микронидлингът може да бъде насочен само към засегнатата област и не води до обезцветяване на третираната област на кожата.

3. Лечение на акне

Микронидлинг е ефективен при намаляване на някои видове акне. Процедурата действа директно върху мастните жлези, присъстващи в кожата като регулира производството на мазнини, както и прекомерната пролиферация на кожните клетки.

4. Проникване на активни вещества

Microneedling улеснява доставянето на различни лекарства или активни съставки, използвани за грижа за кожата, до по-дълбоките слоеве на кожата.

5. Намаляване на пигментацията на кожата

Микронидлинга в комбинация с продукти за изсветляване на кожата и химически пилинг се оказват ефективни за намаляване на хиперпигментацията. Особен ефект има в зоните около очите.

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ ЗА МИКРОНИДЛИНГ

Ако искате да забавите признаците на стареене, в идеалния случай трябва да започнете, преди бръчките да са станали твърде дълбоки. Микронидлингът е най-ефективен, когато симптомите не са твърде тежки.

Освен това, ако планирате да се подложите на микронидлинг за лечение на акне или други белези, най-добре е да започнете възможно най-рано. Колкото по-млада е кожата ви, толкова по-голям е нейният капацитет за подмладяване, което ще направи процедурата микронидлинг по-успешна.

МИКРОНИДЛИНГ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Всеки може да отиде на микронидлинг, при условие че няма рани, травми или активно акне към момента на процедурата. Микронидлинга може да има странични ефекти и трябва да се избягва ако имате:-

· Възпалителни кожни заболявания като псориазис, екзема;

· Инфекции, засягащи кожата като херпес;

· Нарушения на заздравяването на рани, като например при диабет;

· Образуване на келоидни белези

· Ако сте на антикоагуланти, химиотерапия, лъчетерапия и др.

За да избегнете усложнения след процедура микронидлинг, вземете следните предпазни мерки.

· Избягвате да излизате на слънце, ако е възможно. Кожата ви е по-склонна към фотоувреждания, особено в първите дни след процедурата.Използвайте слънцезащитен крем , шапка и чадър, за да защитите третираната кожа.

· Кожата ви може да се дехидратира и след няколко дни на третираната зона да се появят люспи. Поддържайте третираната зона достатъчно хидратирана, но не прекалявайте. Никога не трябва да дърпате кожата, която се отлепва, тъй като това ще наруши заздравяването и дори може да причини инфекции.

· Избягвайте дейности като тежки упражнения, горещи бани, сауни и др., които причиняват изпотяване, за няколко дни.

· Най-добре е напълно да избягвате грима през първата седмица.

· Избягвайте нестероидни противовъзпалителни лекарства, тъй като те могат да забавят процеса на възстановяване на кожата.

Химичен пилинг може да се редува с микронидълинг след необходимия оздравителен период.

АМПУЛИ ЗА МИКРОНИДЛИНГ PhiBright

Използват се едни от най- добрите ампули за микронидлинг PhiBright. PhiBright Serum Set е комплект за грижа за кожата за професионална употреба по време на процедури с Microneedling/PhiBright в салона. Състои се от 15 различни серума,

подходящи за всеки тип кожа и почти всеки кожен проблем. Тези серуми позволяват да се отговори особено прецизно на нуждите на клиентите, тъй като са идеални за суха, мазна, зряла и комбинирана кожа. Екстрактът от листа на Haberlea Rhodopensis насърчава производството на колаген и повишава еластичността на кожата. Tой е идеален за лечение на тъмни кръгове под очите. Растителните екстракти заедно с алантоин, регенерират кожата и лекуват белези, а специален аминокиселинно-минерален комплекс намалява бръчките. Друг серум подхранва кожата, овлажнява, намалява зачервяванията и създава равномерен тен. Освен това PhiBright Serum Set се използва за лечение на хиперпигментация, белези от акне, суха и раздразнена кожа, лунички, кожни петна или разширени пори.


💎За разлика от други подобни процедури при Phi Bright се подхожда индивидуално към всеки клиент още с подготвянето за самата процедура и определянето на типа кожа.

PhiBright Microneedling е надстройка на техниката Microneedling, която позволява да се използват стотици комбинации, за да се създаде персонализиран серум, който да се използва по време на лечението, адаптиран към индивидуалните нужди на всеки клиент от различните типове и състояния на кожата, като се избере:

· Тип кожа · Тип пори · Ниво на хиперпигментация • Ниво белези • Ниво бръчки •фактори влияещи на кожата

⚜Акцент е специалния серум който се миксира в строги пропорции изчислени от прецизен софтуер и определен само за дадения клиент и състоянието на кожата му преди всяка една терапия. Това внимание към детайла помага да се постигне желания ефект за всеки проблем на кожата, третиран със серумите на Phi Bright.

✔БРЪЧКИ ✔ХИДРАТАЦИЯ ✔МАЗНА КОЖА ✔РАЗШИРЕНИ ПОРИ ✔БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ ✔ПЕТНА

✅ГЛАДКА И СИЯЙНА КОЖА ✅ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

❗Серумите са от най-качествени суровини, създадени така че да покрият и най-високите изисквания за качество.

🍂Подбраните съставки от аминокиселини, билкови екстракти и диглюкозилова галова киселина, спомагат на кожата да се регенерира и подхрани в дълбочина и затова ефекта е видим още след първата процедура.

✅Процедурата е много подходяща дори и за чувствителна кожа склонна към зачервяване, благодарение на успокояващия ефект който серумите оказват върху епидермиса.

✅С тази процедурата може да се третира както лицето така и големи участъци от кожата на тялото ( като стрии и белези ).

✅Позволява всеки да се погрижи за себе си и да се чувства по - млад.

bottom of page