top of page

BioRePeelCl3

90лв

50мин

Информация

Идеалното решение за дефекти по кожата на лицето и тялото като акне и комедони.
  • Оптималните физиологични състояния на кожата ще бъдат възстановени само след няколко приложения.

  • Несъвършенствата ще бъдат смекчени и кожата на лицето и тялото ще бъде регенерирана, ревитализирана и хидратирана.

  • BioRePeelCl3 FND и BioRePeelCl3 BODY са идеалното иновативно решение за всички естетични и дерматологични медицински нужди.


Лечение за лице:


BioRePeelCl3 FND е двуфазно локално медицинско изделие със специфично действие за лицето, шията и деколтето.

BioRePeelCl3 FND съдържа 35% трихлороцетна киселина, подсилена от иновативна и функционална смес от α-хидроксикиселини, β-хидроксикиселини, поли-хидроксикиселини, аминокиселини, витамини и GABA.

BioRePeelCl3 FND насърчава подчертано ексфолиращо действие върху мъртвите клетки, което усилва антиоксидантното и овлажняващо действие на аминокиселините, витамините и GABA. Действието на аминокиселините, витамините и GABA също се подпомага от липофилната фаза благодарение на своето филмиращо и овлажняващо действие.

Синергията на отделните компоненти на BioRePeelCl3 FND възстановява оптималните физиологични условия на кожата, което прави продукта вече не просто пилинг, а цялостно естетическо и дерматологично медицинско лечение, идеално за всякакви медицински нужди благодарение на антиоксидантното и овлажняващо действие. Показан е за употреба върху здрава кожа, като помощно лечение за профилактика на акне и резултатите от белези.


Лечение за тяло:

BioRePeelCl3 ТЯЛО е двуфазно локално медицинско изделие със специфично действие за гърба, раменете, задните части, краката, коленете, лактите, ръцете и краката.

BioRePeelCl3 ТЯЛО съдържа 50% трихлороцетна киселина, подсилена от иновативна и функционална смес от α-хидроксикиселини, β-хидроксикиселини, поли-хидроксикиселини, аминокиселини, витамини и GABA.

BioRePeelCl3 ТЯЛО насърчава подчертано ексфолиращо действие върху мъртвите клетки, което усилва антиоксидантното и овлажняващо действие на аминокиселините, витамините и GABA.Действието на аминокиселините, витамините и GABA също се подпомага от липофилната фаза благодарение на своето филмиращо и овлажняващо действие.

Синергията на отделните компоненти на BioRePeelCl3 ТЯЛО възстановява оптималните физиологични условия на кожата, правейки продукта вече не просто пилинг, а цялостно естетическо и дерматологично медицинско лечение, идеално за всяка медицинска нужда благодарение на антиоксидантното и овлажняващо действие.Показан е за употреба върху здрава кожа, като помощно лечение за профилактика на акне и резултатите от белези.

bottom of page